Luni - Joi: 09-16 / Vineri: 09-13

Vizită arhierească la Băile Herculane

17.12.2019

În a treia zi de Crăciun, la sărbătoarea Sfântului Apostol Întâiul Mucenic și Arhidiacon Ștefan, în Biserica "Schimbarea la Față" din Băile Herculane va fi săvârșită Sfânta Liturghie arhierească

✍Autor: Serviciul Protopopesc

În a treia zi a Praznicului Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, la sărbătoarea Sfântului Apostol Întâiul Mucenic și Arhidiacon Ștefan, în Biserica "Schimbarea la Față" din Băile Herculane va fi săvârșită Sfânta Liturghie arhierească. Începând cu ora 9.00, Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului va săvârși Sfânta și Dumnezeiască Liturghie, împreună cu părintele protopop Iosif Frenț al Protopopiatului Băile Herculane și cu un sobor de preoți și diaconi. Răspunsurile liturgice vor fi date de Grupul psaltic "Ethos" al Episcopiei Caransebeșului.

Astfel, vă așteptăm vineri, 27 decembrie, pentru a continua împreună urcușul duhovnicesc spre cer, la Praznicul Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, prin participarea la această slujbă, prin rugăciune, pocăință, milostenie și fapte bune, prin iertarea și iubirea aproapelui, dar și prin mărturisirea păcatelor și împărtășirea cu Sfintele Taine.