Luni - Joi: 09-16 / Vineri: 09-13

Mesaj de condoleanțe adresat familiei domnului Mircea Ionescu Quintus

15.09.2017

Vineri, 15 septembrie 2017, Mircea Ionescu Quintus a trecut la Domnul. Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a adresat la acest moment trist un mesaj de condoleanţe familiei

✍Sursa: www.basilica.ro

Familiei Domnului Mircea Ionescu Quintus, Preşedinte de onoare al Partidului Naţional Liberal

Îndurerată familie,

Am primit cu tristeţe vestea trecerii din această viaţă a distinsului om de stat Mircea Ionescu-Quintus, personalitate marcantă a vieţii politice româneşti şi unul dintre cei mai de seamă reprezentanți ai Partidului Naţional Liberal.

Om credincios şi român patriot, domnul Mircea Ionescu-Quintus va rămâne în memoria românilor pentru eforturile depuse de-a lungul vieţii în lucrarea de promovare a demnităţii poporului român și de consolidare a democrației în societatea românească.

În aceste momente triste pentru familie şi pentru toţi cei ce l-au cunoscut şi preţuit, adresăm tuturor un cuvânt părintesc de mângâiere sufletească şi îi încredinţăm de întreaga noastră compasiune.

Ne rugăm milostivului Dumnezeu să odihnească sufletul credinciosului Său Mircea Ionescu-Quintus în Împărăţia Sa împreună cu drepţii întru nădejdea Învierii de obşte!

Cu părinteşti binecuvântări şi sincere condoleanţe pentru familia îndoliată,

† DANIEL

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române