Înscrieri pentru voluntarii programului „Tabăra din Inima Satului” 2021

10.03.2021

În perioada 8-22 martie 2021, Departamentul de Tineret al Episcopiei Caransebeșului organizează înscrieri pentru voluntarii proiectului „Tabăra din Inima Satului”, respectiv „Tabăra din Inima Familiei”.

Autor: Anita Radics

Este vorba despre completarea unui formular online, realizat pe platforma Google Forms, care reprezintă, de fapt, aplicația pe care tinerii doritori o completează pentru a fi selectați în cadrul proiectului verii 2021. Acest formular se adresează tuturor elevilor, studenților, profesorilor, preoților și altor categorii de persoane care doresc să își manifesteze interesul, dorința și disponibilitatea în a participa în calitate de voluntari la cel mai mare proiect educațional al anului 2021, din Banatul de Munte.

Cerința cea mai importantă pentru completarea acestei aplicații o reprezintă vârsta minimă de 14 ani împliniți a tinerilor doritori.

Important de precizat este faptul că parcurgerea și completarea acestui formular reprezintă doar procedura de aplicare a voluntarilor pentru participarea la proiect. Completarea acestui formular NU reprezintă înscrierea automată a voluntarilor în proiectul „Tabăra din Inima Satului” 2021. În urma perioadei de completare a acestui formular, după data de 22.03.2021, va avea loc selecția propriu-zisă a voluntarilor proiectului, la finalul căreia vor fi selectați acei aplicanți care vor activa în cadrul programului.

Formularul va rămâne deschis până pe data de 22 martie, inclusiv, timp în care tinerii și adulții vor avea posibilitatea să se înscrie la acest proiect, să îl cerceteze și să îl disemineze, pentru ca oportunitatea înscrierii ca voluntar, în cadrul acestui proiect, să poată ajunge la cât mai mulți tineri de pe raza Eparhiei Caransebeșului.

Formularul de aplicare poate fi accesat -> AICI <- și completat de către toți doritorii.

Cei care doresc să adreseze mai multe întrebări cu privire la înscrierea voluntarilor în proiectul TDIS, respectiv TDIF, o pot face apelând la numărul de telefon: 0726.561.449 - Anita Radics, responsabil rețea de voluntari în cadrul programului „Tabăra din Inima Satului”.