Luni - Joi: 09-16 / Vineri: 09-13

HRISTOS SE NAȘTE, SLĂVIȚI-L!

19.12.2021

Mesajul părintelui protopop Iosif Frenț, dimpreună cu clericii din Protopopiatul Băile Herculane, cu prilejul Praznicului Nașterii Domnului și Anului Nou 2022

Autor: Serviciul Protopopesc

Iubiți credincioși și credincioase,

Să-L primim și în acest an cu sufletul deschis pe Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos, Cel care coboară pentru a îmbrăca haina noastră umană şi a ne îmbrăca pe noi în haina divinităţii Sale. Să ne lăsăm îmbrăcaţi în această haină şi să-L primim, pentru ca El să ne ridice, la timpul cuvenit, în bucuria vieţii veşnice.

Vă dorim tuturor să trăiţi sărbători sfinte, în bucuria credinţei, cu plinătate de haruri, cu bună-înţelegere şi veselie creştinească. Pacea Pruncului Sfânt născut în ieslea din Betleem să cuprindă sufletele şi inimile dumneavoastră, pentru a deveni mai buni, mai iertători şi mai credincioşi. Îl rugăm pe Mântuitorul Hristos să vă dăruiască în anul mântuirii 2022 sănătate, linişte și iubire în familiile dumneavoastră.

Naşterea Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos și Anul Nou să vă aducă pace şi sănătate, lumină şi ajutor, pentru a trăi viaţa ca dar al lui Dumnezeu, cultivat prin credinţă şi fapte bune!

SĂRBĂTORI BINECUVÂNTATE! LA MULȚI ANI CU BUCURIE ȘI SĂNĂTATE!


Cu aleasă prețuire,

† Protopop Iosif Frenț

dimpreună cu preoții Protopopiatului Băile Herculane