Luni - Joi: 09-16 / Vineri: 09-13

Hristos Se naște, slăviți-L!

16.12.2019

Mesajul Oficiului Protopopesc Băile Herculane, cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos și a Anului Nou

✍Autor: Serviciul Protopopesc

La acestă sărbătoare, Să-L primim cu sufletul deschis pe Cel care coboară pentru a îmbrăca haina noastră umană şi a ne îmbrăca pe noi în haina divinităţii Sale; să ne lăsăm îmbrăcaţi în această haină şi să-L primim, pentru ca El să ne ridice, la timpul cuvenit, în bucuria vieţii veşnice.

Vă dorim să trăiţi sărbători sfinte, în bucuria credinţei, cu plinătate de haruri, cu bună-înţelegere şi veselie creştinească. Pacea Domnului nostru Iisus Hristos, Cel care S-a născut în ieslea din Betleem, să cuprindă sufletele şi inimile dumneavoastră, pentru a deveni mai buni, mai iertători şi mai credincioşi. Rugăm pe Mântuitorul Hristos să vă dăruiasca anul acesta, în care vom intra, sănătate, linişte şi iubire în familiile dumneavoastră.

Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos și Anul Nou să vă aducă pace şi sănătate, lumină şi ajutor, pentru a trăi viaţa ca dar al lui Dumnezeu, cultivat prin credinţă şi fapte bune!

SĂRBĂTORI FERICITE ȘI ÎNTRU MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI!

Cu aleasă prețuire,

Protopopiatul Ortodox Român Băile Herculane