Luni - Joi: 09-16 / Vineri: 09-13

Doliu la Schitul Feneș. Părintele Hristofor Abălașei a trecut la Domnul

14.09.2017

Părintele protosinghel Hristofor Abălașei, starețul Schitului Feneș din județul Caraș-Severin a trecut la Domnul în ziua de marți, 12 septembrie

✍Sursa: www.episcopiacaransebesului.ro

Părintele Hristofor a intrat în mănăstire la vârsta de 13 ani, iar din anul 2008 a fost numit starețul Schitului Feneș, unde sute de credincioși vin să primească alinare și vindecare de la Sfântul Nectarie. Părintele stareț a făcut posibilă ridicarea unei biserici frumoase care a fost târnosită de către Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului în data de 9 noiembrie, 2016. Tot prin osteneala părintelui Hristofor s-au amenajat și renovat mai multe clădiri din cadrul așezământului monahal.

Părintele stareț își facea timp pentru toți credincioșii și pelerinii care au călcat pragul Schitului și a ajutat sute de oameni aflați la necaz și suferință.

Slujba înmormântării va fi oficiată sâmbătă, 16 septembrie, de către Preasfințitul Părinte Lucian, la așezământul monahal de la Feneș, începând cu ora 12:00, fiind precedată de Sfânta Liturgie, care va începe la ora 10:00.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și cu drepții să-l numere!