„Dăruiește mai mult decât primești!”

02.12.2019

În această perioadă de iarnă, Centrul Social Filantropic din Parohia Prigor, Protopopiatul Băile Herculane, și-a deschis ușile „hambarului” dăruind ajutor unor familii nevoiașe

✍Autor: Claudiu Românu

În această perioadă de iarnă, din încredințarea și cu binecuvântarea Preasfințitului Lucian, Episcopul Caransebeșului, Centrul Social Filantropic din Parohia Prigor, Protopopiatul Băile Herculane și-a deschis ușile „hambarului” dăruind 500 de articole vestimentare de iarnă și peste 100 perechi de încălțăminte unor familii nevoiașe.

Adevăratul om credincios este îngăduitor, iubește pe toți, dă un cuvânt bun și un sprijin material și spiritual oricui are nevoie, dar un om credincios trebuie să fie un virtuos în a face milostenie, virtute materializată prin oferirea de hrană caldă copiilor de la Liceul Tehnologic „Coriolan Buracu" din localitate.

„Să faci ce poți e prea puțin! Trebuie să faci de fiecare dată ceva mai mult decât poți și astfel ne îmbogățim în împlinirea poruncilor Lui Dumnezeu!", subliniază părintele paroh Cătălin Primejdie din Parohia Prigor.