Luni - Joi: 09-16 / Vineri: 09-13

Băile Herculane | Slujbe religioase în aer liber

19.05.2020

Primăria Băile Herculane asigură mijlocul de transport pentru credincioșii care doresc să participe la Sfânta Liturghie săvârșită în curtea Bisericii „Schimbarea la Față” din orașul balnear

Autor: Serviciul Parohial Băile Herculane

HRISTOS A ÎNVIAT!

Iubiți credincioși și credincioase,

Ținând cont în continuare de îndrumările bisericești date de Patriarhia Română pentru starea de alertă, în duminici și în sărbători săvârșirea Sfintei Liturghii se desfășoară în curtea sfântului locaș, la care pot participa și credincioșii mireni.

Primăria Băile Herculane asigură mijlocul de transport pentru credincioșii care doresc să participe la Sfânta Liturghie săvârșită în curtea Bisericii „Schimbarea la Față” din orașul-stațiune Băile Herculane. Astfel, joi, 21 mai, la sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena și duminică, 24 mai, mijlocul de transport se va deplasa după următorul program, cu oprire în fiecare stație de pe traseu:

  • ora 9.30 - plecarea din zona „la blocuri”, până la sfântul lăcaș;
  • ora 10.00 - plecarea din zona „la blocuri”, până la sfântul lăcaș;
  • ora 12.00 - plecarea de la sfântul lăcaș, până în zona „la blocuri”;
  • ora 12.30 - plecarea de la sfântul lăcaș, până în zona „la blocuri”.

*Folosirea măștilor de protecție este obligatorie pentru toți participanții la slujbe. Distanța între credincioși va fi de 2 m în orice direcție. Participanții la slujbele religioase sunt rugați să respecte măsurile de protecție împotriva Covid-19.*

În continuare, măsurile de protecție au ca scop să protejeze propria noastră sănătate şi sănătatea celor din jurul nostru. Viaţa şi sănătatea sunt daruri de la Dumnezeu, dar noi avem datoria de a le apăra și cultiva cu responsabilitate permanentă.

HRISTOS ÎN MIJLOCUL NOSTRU!