Luni - Joi: 09-16 / Vineri: 09-13

Apel la solidaritate și sprijin pentru preoteasa Georgiana. Salvează o inimă!

17.05.2021

Pe raza Protopopiatului Băile Herculane, până duminică, 30 mai, are loc o colectă pentru doamna preoteasă Georgiana Bubă, care poartă în pântece un băiețel diagnosticat cu „Sindromul hipoplaziei inimii stângi”

Autor: Serviciul Protopopesc

În această perioadă, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Lucian, la inițiativa părintelui protopop Iosif Frenț, pe raza Protopopiatului Băile Herculane se desfășoară o strângere de fonduri pentru doamna preoteasă Georgiana, care poartă în pântece un băiețel. Nu cu mult timp în urmă, a primit diagnosticul făt cu sindrom de cord STG hipoplazic, fapt pentru care va avea o intervenție chirurgicală dificilă și costisitoare. 

Medicii specialiști din țară au redirecționat-o către o clinica din Roma, acolo unde mămica trebuie să nască prin cezariană, la sfârșitul acestei luni. După naștere, este nevoie de o operație pe cord la băiețel, după aceea, familia trebuie să meargă lunar la control, la Roma. Astfel, fondurile colectate vor fi trimise familiei, ajutând la intervențiile medicale și la însănătoșirea grabnică a băiețelului, cu ajutorul Atotputernicului nostru Dumnezeu.

Așadar, cei care doresc să-i întindă o mână de ajutor pruncului, o pot face la biserica ortodoxă din localitatea în care locuiesc, deoarece această colectă se desfășoară, până duminică, 30 mai, în fiecare parohie din cuprinsul Protopopiatului Băile Herculane.